Tentang Kami

Agensi Pekerjaan Triumphal Sdn. Bhd. (APT) telah diperbadankan pada tahun 2018 dengan matlamat tunggal untuk menyediakan perkhidmatan yang berkualiti dalam pengambilan pekerja tempatan dan asing dan pengurusan sumber manusia.

Kami menawarkan perkhidmatan bekalan tenaga kerja dalam sektor seperti pembinaan, pertanian, perladangan, pembuatan, pengurusan kemudahan, logistik, perhotelan, minyak & gas, makanan dan minuman, penjagaan kesihatan, pembantu rumah dan sebagainya. Kami mempunyai kemudahan latihan, pengambilan dan ujian kami di pelbagai negara dari tempat kami merekrut pekerja mahir, profesional dan tidak mahir berdasarkan kepada huraian kerja dan permintaan syarikat.

Kami telah menyedarkan cabaran tenaga manusia yang sentiasa berubah dalam perusahaan kecil, sederhana dan organisasi besar supaya kami mengekalkan penyelesaian maju yang fleksibel untuk menampung semua cabaran tersebut.

Sebagai organisasi merekrut domestik dan luar negara yang profesional, APT menyediakan pelanggan dengan capaian yang tidak tertandingi di seluruh sektor industri.

APT selalu memahami keperluan perniagaan anda yang rumit dan berkembang, dan kami menumpukan pada membangun dan memupuk perkongsian jangka panjang, berorientasikan hasil.

Kami menyediakan perkhidmatan yang dipercayai dan perundingan dengan benar-benar mendengar dan menanggapi keperluan pelanggan, calon dan sekutu kami bukan sahaja di Malaysia tetapi juga kepada dunia.
65644807_417720822149082_4194656715599249408_n
Ketua pegawai eksekutif (KPE) | Agensi Pekerjaan Triumpal Sdn Bhd

Encik Tanabal Subramaniam, Ketua pegawai eksekutif (KPE), mempunyai pengalaman hampir 20 tahun dalam syarikat perekrutan dan kakitangan.

Kenapa Pilih Kami

Keluasan dan kedalaman kepakaran kami membezakan kami dari pesaing kami. Kami adalah pakar dalam pelbagai industri dan profesi yang khusus, dan tindakan kami mencipta kesan yang berkekalan pada calon kami dan perniagaan yang kami bekerjasama.

Visi dan misi

Diiktiraf sebagai pembekal perkhidmatan terbaik dengan memberikan perkhidmatan yang cemerlang kepada pelanggan, calon dan rakan kongsi. Dan menyediakan rangkaian perkhidmatan tenaga kerja profesional, latihan dan perwakilan syarikat yang komprehensif untuk mencapai kepuasan pelanggan dan pasangan yang lengkap.